Mannayoga.nu med Ma Steinsvik och Anna Trane

Nu tar vi nästa steg på vår yogaresa och bjuder in er till vår yogasite, Mannayoga.nu med Ma Steinsvik och Anna Trane. Mannayoga står för en fantastisk källa till kraft, fokus och glädje.

_42A3693

Här vill vi dela tankar stora som små, inspirera till flödande rörelser, andning och stillhet.

Vi håller i första hand klasser i Vinyasa Flow, dynamiska, flödande och harmoniska yogapass till musik. Inspirerande rörelse som stillar sinnet. Vår hemmastudio är Elizabeth Welsh ´s Yoga i Saltis, där vi ger klasser onsdagar och söndagar.  Vi håller även workshops och retreater i Sverige och på Mallorca.

IMG_2313

Mannayoga är att ta in yogan i vårt vanliga liv både hemma och på jobbet. Vi är båda ledare och ser ett allt större behov att hitta fokus, balans och närvaro i vårt arbete och i de grupper vi leder. Dela gärna med dig av dina tankar kring yoga och ledarskap. Tillsammans tror vi att vi kan skapa sundare och mer närvarande ledare såväl i yrkeslivet som privat.

IMG_2227